Phrasal Verbs And Idioms

0

Phrasal Verbs And Idioms

SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO, etc. Exams are starting after a few months. In those exams, a good number of questions are coming from Phrasal Verbs And Idioms, So Phrasal Verbs And Idioms is important in all exams. In Our PDFExam Website providing you an Important PDF of Phrasal Verbs And Idioms which is helpful for Students who preparing for all such competitive exams. Common questions are placed in Phrasal Verbs And Idioms which has been put together in most examinations, you can download this PDF Notes very simply by clicking on the Download Button at the bottom.

Phrasal Verbs And Idioms  for SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO & other Competitive exams.

  English Grammar Notes

Importance of English grammar :

Every exam you will get a good number of questions from Phrasal Verbs And Idioms. So candidates must focus on English Grammar and download this Phrasal Verbs And Idioms to get important questions with the best solutions. We have put all Previous Year Questions of English Grammar that are Asked in various Govt & Private Exam.

English Grammar  contains Error spotting, cloze test, Reading Comprehension, Sentence Improvement, Para Jumbles, Double Fillers. English Grammar covered thoroughly under the guidance of subject experts. This Phrasal Verbs And Idioms mainly targets SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO & other Competitive exams.

Phrasal Verbs And Idioms is dedicated to all the Candidates who are preparing for Government competitive exams, this PDF is simple and free to download. select your particular subject in the categories and download our PDF. All the best to our Visitors to ace your Exams with High Score.

Phrasal Verbs And Idioms के नोट्स की डायरेक्ट लिंक हमने यहां उपलब्ध करा दी है! जिसे आप निचे दिए गए डाउनलोड लिंक पर क्लिक करके डाउनलोड कर सकते है! अगर आपको किसी भी तरीके की परेशानी हो तो आप हमे निचे दिए गए कमेंट बॉक्स में टाइप कर सकते है! हम जल्द से जल्द आपकी सहायता करेंगे! हमे आपकी सहायता करने में ख़ुशी होगी!

 

Phrasal Verbs And Idioms

Click here to Download

Maths Topicwise Free PDF > Click Here To Download English Topicwise Free PDF > Click Here To Download
GK/GS/GA Topicwise Free PDF > Click Here To Download Reasoning Topicwise Free PDF > Click Here To Download
Indian Polity Free PDF > Click Here To Download History  Free PDF > Click Here To Download
Computer Topicwise Short Tricks > Click Here To Download EnvironmentTopicwise Free PDF > Click Here To Download
UPSC Notes > Click Here To Download SSC Notes Download > Click Here To Download

Type of Questions Come In Exams

1. One who deals in furs.
(a) tanner
(b) furrier
(c) lapidist
(d) drover
Answer: A

2. With no particular order or plan.

(a) hazard
(b) hazardous
(c) hopeless
(d) haphazard
Answer: D

3. One who sells articles at public sales

(a) Auctioneer
(b) Tolerance
(c) Stoicism
(d) Reticence
Answer: A

4. An act of misappropriation of money

(a) debasement
(b) misconduct
(c) corruption
(d) embezzlement
Answer: D
5. Animals living in water
(a) mammals
(b) aquatic
(c) amphibian
(d) gregarious
Answer: C

6.To turn over a new leaf [Railways, 1995]

(a) To change completely one’s course of action

(b) To shift attention to new problems after having studied the old ones thoroughly.

(c) To cover up one’s fault by wearing new marks.

(d) To change the old habits and adopt new ones.

Answer: C

7. A fair crack of the whip

(a) Severe punishment

(b) A good luck check

(c) A period of importance

(d) Failure of administration

Answer: D

8.To talk one’s head off

(a) To talk loudly

(b) Talk in whispers

(c) To talk to oneself

(d) Talk excessively

Answer: A

9.To wrangle over an ass’s shadow [SBI PO 1984]

(a) Act in a foolish way

(b) To quarrel over trifles

(c) Waste time on petty things

(d) To do something funny.

Answer: D

10. To take with a grain of salt

(a) Take with some reservation

(b) To take with total disbelief

(c) Take wholeheartedly

(d) To take seriously.

Answer: C

pdfexam.com will update many more new pdf and study materials and exam updates, keep Visiting and share our post, So more people will get this. This PDF is not related to pdfexam and if you have any objection over this pdf, you can mail us at [email protected]

Here you can also check and follow our Facebook Page (pdfexam) and our Facebook Group. Please share, Comment and like it Our post on Facebook! Thanks to Visit our Website and keep Follow our Site to know our New Updates which is Useful for Your future Competitive Exams.

Please Support By Joining Below Groups And Like Our Pages We Will be very thankful to you.

  1. Facebook Page : https://www.facebook.com/PDFexamcom-2295063970774407/
  2. Facebook Group : https://www.facebook.com/groups/395366674215955/

Leave a Reply

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Recommended
Indian Polity Questions For Competitive Exams RRB JE , SSC CGL , SSC CHSL , RRB NTPC  Exams are started…
error: Content is protected !!